PÁLYÁZAT PÁRKATT-PÁROKNAK

A díj: könyvjutalom és gyertyafényes vacsora

2023-ban ünnepeljük katolikus társkeresőnk indulásának 10. évfordulóját.

Ez alkalomból pályázatot hirdetünk olyan pároknak, akik a párKatt.hu-n találkoztak, és elmesélik megismerkedésük történetét.

A legjobb sikertörténeteket beküldő párok közül

HÁROM PÁR NYER KÉTFŐS, ROMANTIKUS, GYERTYAFÉNYES VACSORÁT

valamelyik budapesti Trófea Grill étteremben (vidéki nyertes esetén megbeszélés szerint közelebbi étteremben).

A pályázóktól azt kérjük, hogy írjanak magukról és megismerkedésükről néhány közzétehető bekezdést. Eljegyzési vagy esküvői fotónak különösen örülünk!

A sorsolásban azok a párok is részt vesznek, akik már megírták a történetüket, amit akár ki is egészíthetnek, ha úgy érzik, hogy így nagyobb eséllyel indulnak. Még egyszer: a legjobb történetek nyernek! Családi fotó további előnyt jelent!

Az írásokat e-mailben az info@parkatt.hu címre várjuk legkésőbb 2023. február 10-ig.

MINDEN PÁRT, aki beküldi nekünk közzétehető sikertörténetét, vagy kiegészíti a korábbit, akár csak egy fotóval, megajándékozunk most megjelent ÚTIKALAUZ SZERELMESEKNEK, II. János Pál Pápa Test teológiája a gyakorlatban című könyvünkkel, amelyet születésnapunk alkalmából adtunk ki. Őszintén azt gondoljuk, hogy ez a legjobb nászajándék, amit nektek adhatunk, akár házasságkötés előtt álltok, akár utána. 

A pályázati részvétel feltételeként kérjük, hogy adjátok meg mindkettőtök egykori párKattos felhasználónevét és a megismerkedésetek évszámát.
 
a párKatt.hu csapata
 
További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztráció