Aláírásgyűjtés a vallásszabadságért

Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának 53. ülésén előterjesztett jelentés szerint a vallásszabadság és az úgynevezett LMBTQ+ „jogok” ütköznek egymással.

A jelentés azt indítványozza, hogy a kormányoknak kötelességük lenne bevezetni és betartatni az LMBTQ+ normákat a vallási közösségekben, sőt szankciókkal kellene sújtani azokat a vallási vezetőket és szervezeteket, akik és amelyek ezt nem tartják be ezt.

Ne legyenek illúzióink... Ez a jelentés nem csupán egy javaslat, hanem egy kézikönyv a kormányoknak, hogyan szabályozzák a vallási gyakorlatokat, és hogyan erőltessék rá az LMBTQ+ ideológiákat a vallási környezetekre.

Ez egy nap akár Magyarországot is érintheti.

Mi magyarok pontosan tudjuk a kommunizmus évtizedeiből, hogy ez mit jelent, ezért tiltakoznunk kell!

Cselekednünk kell most, mielőtt ez a kérdés a jelentésből a tárgyalóasztalra kerül. Célunk, hogy az elkövetkező hetekben 300 000 aláírást gyűjtsünk össze, és megállítsuk a javaslat valóra válását.

A CitizenGo petícióját ITT támogathatod

Jelen voltunk Genfben a jelentés bemutatásakor.

A jelentés azt kezdeményezi, hogy a papokat és a lelkészeket kényszerítsék az azonos neműek úgynevezett „házasságkötéséhez” való asszisztálásra, különben elveszíthetik a jogot, hogy törvényesen elismert házasságkötéseknél szolgáljanak.

Emellett arra is buzdít, hogy az ENSZ tagállamai az LMBTQ-párti vallási vezetők által terjesszék az ideológiát az egyházakon és gyülekezeteken belül, így érve el azt, hogy belülről változzanak meg a keresztény tanítások.

Ez közvetlen beavatkozás a szabadságunkba és hitéletünkbe. Arról van szó, hogy szabadon és függetlenül gyakorolhatjuk-e hitünket, vagy egy olyan világban élünk, ahol a kormányok diktálják a vallási gyakorlatokat.

A petícióhoz itt csatlakozhatsz

Kapcsolódó: A harmadik út - Homoszexualitás és a katolikus Egyház (a videón az érintettek mellett megszólal Jason Evert, Mike Schmitz, Chris Stefanick és Christopher West)

 


További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok