Találkozni az igazival – de hol?!

Mennyien vágynak rá, hogy szeretetre, szerelemre leljenek! Íme hét lehetőség a találkozásra:

• Lehet, hogy már ismered? Mindig érdemes újra körülnézni! Hány nővel megtörténik, hogy egyszer csak lehull a hályog a szeméről, és meglátja leendő férjét egy férfiban, akit már régóta ismer! Az ember sokszor úgy véli, jól ismer valakit. Lehet, hogy vannak olyanok a környezetedben, akiket eddig nem vettél igazán észre?

• Köss új ismeretségeket! Amíg egyedül vagy, nagyszerű lehetőséged nyílik rá, hogy kapcsolatokat teremts, barátságokat erősíts és új barátokat szerezz. Időd és energiád is van az ismerkedésre – az emberi kapcsolatok életre szólóan gazdagítanak!

• Fontos a hely. Bárhol találkozhatsz új arcokkal, de ne feledd: nem mindegy, hová mész. A külső kifejezi a bensőt, a hely összefügg azzal, hogy kik mennek oda. Engedd, hogy az érdeklődésed vezessen! Ahol olyasmire nyílik lehetőség, amivel szívesen foglalkozol, ott hasonló érdeklődésű emberekkel fogsz találkozni.

• Nem fontos a hely. Sok múlik azon, hogy hol találkozol emberekkel. Ugyanakkor pedig nem múlik rajta semmi. Nem tudhatod, hol vár rád az igazi. Vannak kivételek. 

• Ismerd meg a barátaid barátait! Valószínű, hogy a barátaid ismerőseivel sok közöset találnátok egymásban. „Hozd el egy barátodat” – jó mottója lehet egy baráti vacsorának. Fontos, hogy táncos vagy más összejöveteleken mindenkivel beszélgess valamennyit, különösen azokkal, akikkel még nem találkoztál. Figyelj azokra is, akik nincsenek a társaság középpontjában: ki tudja, mekkora kincsek rejlenek bennük!

• Ne félj az egyedülállóknak vagy társkeresőknek szóló rendezvényektől! Egyesek a világért el nem mennének egy ilyen programra. Pedig mi olyan lehetetlen abban? Azonos élethelyzetű férfiak és nők jönnek össze, akik hasonló kérdésekkel és problémákkal küzdenek.
Az ember szeretne úgy találkozni leendő hitvesével, ahogy azt a romantikus filmekben bemutatják. Ez azonban ritka. Legtöbb esetben valahol találkoznak, aztán hamarosan kibontakozik a románc. Hogy hol találkoztak először, másodlagossá válik.

• Segít az internet! A társadalmi élet nagy részben áttevődött az internetre – így a keresésnek is érdemes részben ide irányulnia. Az internet különösen nagy segítség azoknak, akik nem városban laknak. Aki nem szereti a hangos, táncos bulikat, nyugalomban, külső nyomástól mentesen ismerkedhet. A neten egyforma eséllyel kezdhet levelezni az extravertált és az introvertált, az élénk és a visszahúzódó személyiség.
Érdekesség, hogy Joseph Ratzinger, a későbbi XVI. Benedek pápa szülei újsághirdetés útján találkoztak – ami a mai társkereső oldalak 20. századi megfelelőjének tekinthető.

párKatt.hu (Forrás: kathTreff) 

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok