Öt jó tanács a profil kitöltéséhez

Az online társkeresőn a profil alapján szerzik a többiek az első benyomást a személyiségedről.

Az online társkeresőn a profillal mutatkozol be; ebből szerzik a többiek az első benyomást az életedről, a személyiségedről. Hogy igazi valódat ismerjék meg, fontos hogy a profilodban megjelenjen mindaz, ami fontos számodra és ami jó benned. Öt jó tanács, amit érdemes figyelembe venni a kitöltéskor:

1. Alaposan gondold át és hiánytalanul töltsd ki!
Ügyelj, hogy egyetlen kérdést se hagyj válasz nélkül, azokat se, amelyek nem kötelezőek! A hiánytalanul kitöltött profilból érezhető, hogy dolgoztál vele, komoly a szándékod. Lehetséges társad így többet megtudhat rólad.

2. Legyen fontos az első mondat!
Nyilván nem szeretnél tucatprofilt – tedd hát egyénivé! Ha az, amit magadról írsz, eleve nyilvánvaló a fotó vagy az adataid alapján (nemed, életkorod stb.), hagyd ki. Ha a megfogalmazás nem elég tartalmas vagy nem elég konkrét, javíts rajta!

3. Légy önmagad!
Amikor magadról írsz, légy konkrét, őszinte, vonzó és optimista! Mondd el a többieknek, ki vagy, és mi az, ami fontos számodra az életben. Minél inkább önmagadat adod a bemutatkozásban, annál nagyobb az esélyed, hogy olyanokkal kerülj kapcsolatba, akik szintén vállalják önmagukat.   

4. Ügyelj a helyesírásra!
Kérj meg egy jó barátot, olvassa át a bemutatkozásodat, nehogy elírás vagy helyesírási hiba maradjon benne!

5. Világosan fogalmazd meg az elképzeléseidet!
Ha leírod, milyen társat keresel, fogalmazz nagyon világosan, de ne állíts túl szigorú kritériumokat. Nem kell, hogy az illető tökéletes legyen, elég, ha számodra az. Írhatod például, hogy legyen jó kedélyű, humoros, mozgékony, türelmes, bátorító, mélyen hívő. Ügyelj, hogy ez ne elváráslista, hanem a számodra fontos tulajonságok összefoglalása legyen!       

párKatt.hu (Forrás: catholicmatch.com)

További írások, videók

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztráció