Az oldal segítségével megtaláltam szerelmemet

Kedves párKatt Csapat!

Örömteli hír miatt írok: az oldal segítségével megtaláltam szerelmemet, akivel, úgy érzem, hosszú távra tervezhetek, így szeretném megszüntetni a profilomat. Szívesen írunk pár sort a megismerkedésünkről, amit megoszthattok a weboldalon:

Feri: Idén májusban regisztráltam a párKatt oldalára egy ismerősöm ajánlására. Az oldalra azért regisztráltam még, mert fontos volt számomra, hogy a leendő szerelmem katolikus legyen, valamint egy komoly kapcsolatra vágytam, aminek a végén a házasság mint elérhető cél lebeg.

Több sikertelen próbálkozás és levelezés után az egyik leányzó, Mária, akinek korábban írtam, válaszolt. Rövid levelezés után megbizonyosodtam róla, hogy nagyon szimpatikus így az éteren keresztül. Ezért vettem a bátorságot és személyes találkozóra hívtam el, amire kérdés nélkül igent mondott...

Mária: 2016 januárjában regisztráltam a párKattra. Az idő alatt, amíg tag voltam, volt néhány randevúm, de egyikből sem született végül elhatározás egy komolyabb kapcsolatra. Mikor Feri írt, épp nem volt aktív tagságom, csak 3 hónappal később. Rögtön válaszoltam neki, és megkérdeztem, lenne-e még kedve megismerkedni. Pozitív válaszát követve néhány levélváltás után találkoztunk...

Az első találkozásunkkor egy könnyed séta és kávézás alkalmával közelebbről is megismerhettük egymást. Az első alkalom mindkettőnknek több volt, mint egy pozitív élmény, ez szerelem volt első látásra. A következő alkalom egy teázással egybekötött találkozó volt, mivel mindketten nagy tearajongók vagyunk, ami szintén csodásan sikerült.

A pontot az i-re a vári és várkert bazári esti sétánk tette fel, ami az első hivatalos randevúnk volt, mert itt már tisztáztuk, hogy mindketten többre vágyunk egyszerű találkozóknál. Az egész estés sétát egy mély és komoly hangvételű beszélgetéssel zártuk egy másik teázóban. Innentől randik sora következett, melyekben egyre közelebb kerültünk egymáshoz, az eddigieknél is jobban megismertük egymást.

Mostanában kerül sor a szülői találkozókra, amik kitűnően sikerültek, és mindkét oldalról a szimpátia jelei mutatkoztak. A jövőt együtt tervezzük, de az események még váratnak magukra. Reméljük, hogy később még több jó hírrel szolgálhatunk.

Azoknak, akik ezeket a sorokat olvassák, biztatásként üzenjük, hogy éveket vártunk egymásra, de végül megtaláltuk a lelkitársunkat. Higgyétek el, megéri várni  ;)

Ezekkel a sorokkal köszönjük azt a munkát, amit az oldal működése érdekében végeztek és sok erőt és kitartást kívánunk ennek végzéséhez a továbbiakban.

Üdvözlettel:

Mária és Feri

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok