Egymásra találtunk egy régi jó barátommal

Kedves párKatt!

Szeretném megszüntetni a regisztrációmat, mert néhány hete egymásra találtunk egy régi jó barátommal, aki már fönn volt a párKatton, amikor én föliratkoztam. Amikor meglátott engem a frissen regisztráltak között, úgy döntött, hogy most nem hagy futni. Nincsen köztünk rózsaszínű köd, mert annál jobban ismerjük egymást, de nagyon örülünk egymásnak, mert van köztünk barátság és vonzalom. Az igaz, mély szerelem kialakulásához pedig idő kell, amit szeretnénk egymással megélni. Nagyszerű lehetőségnek tartom a párKattot, és nem bántam meg, hogy föliratkoztam.

2014. augusztus                              

Köszönettel: J. 

Közel fél évvel később, 2015 januárjában a fiatalember is megírta nekünk a történetüket:

Összejöttem egy régről ismert, nagyon kedves lánybarátommal, és már fél éve vagyunk együtt. Igazából Nálatok láttam meg a profilját, és derült ki számomra, hogy párt keres - nem sokkal korábban szakított ugyanis egy hosszú kapcsolat után, és nem gondoltam volna, hogy már nyitott egy újabb kapcsolatra. Sok éve, amikor megismerkedtünk, tetszettünk egymásnak, de én pár nap után elvetettem a párkapcsolat lehetőségét. Most viszont, több mint 10 évnyi barátság után úgy gondoltam, hogy nem hagyom futni :).

A kapcsolat eleje amúgy nem volt egyszerű, hiszen nem a szenvedély, hanem a már meglévő bizalom volt a fő hajtóerő, és a kapcsolat nekem időnként unalmasnak tűnt. Mindazonáltal pár hónap alatt mind a ketten rájöttünk, hogy nagyon jó páros vagyunk, a hiány pedig apránként kiegészül(t).

Még annyit írnék, hogy azt látom, hogy a baráti kapcsolatok időnként át tudnak alakulni párkapcsolattá. Erre most közvetlen ismerősi környezetemből a magamén kívül még két példát is látok, és mind a ketten idén házasodnak.

Sziasztok, G.

(A kép csak illusztráció)

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok