A Jóisten vezetett egymáshoz a párKatt.hu-n

Kedves párKatt Csapat!

Vőlegényemmel a párKatt.hu társkereső segítségével ismerkedtünk meg. Miután feltöltöttem a fényképem a felületre, az után keresett meg kedves bemutatkozó levelével. Nagyon rokonszenves volt, hamarosan személyesen is találkoztunk. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk; már az esküvőnkre készülünk.

Meg vagyunk róla győződve, hogy a Jóisten vezetett egymáshoz minket. Ő is, én is barátainkkal, imatársainkkal is nagyon sokat és régóta imádkoztunk a pártalálás sikeréért. Ám ha a "csigaházban" maradunk, akkor nehezített a megvalósulás. Tehát kellett hozzá egy komoly, igényes társkereső, amelyben a felek nem partnert, hanem házastársat keresnek, és egy életre szóló elköteleződés, szentségi házasság a vágyuk.

Ugyanis egy bizonyos életkorban a hagyományos ismerkedési lehetőségek már bezárulnak számunkra. Olyan felület kell, ahol az azonosan gondolkodók biztonságosan egymásra találhatnak. Úgy gondolom, hogy imával, a Jóisten vezetésével mindenki megtalálhatja a párját, aki csak rá vár; ám nekünk is kell hozzá tennünk néhány lépést. Például regisztrálni a párKatt.hu felületén. Mindenkinek szívesen ajánlom ezt a komoly, színvonalas társkeresőt.

A Csapatnak és minden Társkeresőnek a Jóisten áldását kérem szeretettel:

Dóra (egy boldog menyasszony)

2016. március 2.

(A kép csak illusztráció)

Összes sikertörténet

Társkereső. Házastárstaláló.
katolikus • anonim • megbízható • profi


Regisztrálok