Petíció az abortuszmentes Magyarországért

Arra kérjük országunk vezetőit, szabjanak gátat a születendő életek kioltásának, nemzetünk önpusztításának.

Június 4-e a nemzeti összetartozás napja. 1920-ban ezen a napon csonkították meg a történelmi Magyarországot, 1956-ban pedig ugyanezen a napon foganatosították – szovjet nyomásra – azt az abortuszrendeletet, amely bevezette hazánkban a kérésre végzett abortusz mai napig élő gyakorlatát. 

Trianonról és az abortusz bevezetéséről nem a magyarok döntöttek. A múlt fájdalma nem múlik el, az elcsatolt területeken élő, illetve az anyaméhben abortált 6 millió magyar ember hiánya velünk marad. A jövő gyermekeire viszont még mondhatunk igent! Mi, a petíció aláírói összefogunk, hogy Magyarország abortuszmentes országgá válhasson. Minden anya megérdemli, hogy jobb választ nyújtsunk neki az abortusznál, minden gyermek megérdemli, hogy biztonságban növekedhessen.

Arra kérjük országunk vezetőit, szabjanak gátat az abortusz "kultúrájának", a születendő életek kioltásának, az édesanyák megsebzésének, családjaink és nemzetünk önpusztításának. Az abortusz felkínálása helyett támogassuk a krízisbe került édesanyákat és családokat; a fiatalokat pedig a felelősségre, a családi életre, az emberi élet védelmére és biztonságos kapcsolati kultúrára neveljük.

Kérjük, csatlakozzon a petícióhoz, fogjunk össze az abortuszmentes Magyarországért!

A petíciót itt írhatod alá

További írások, videók