Mladifest Máriabesnyőn

A Medjugorjei Ifjúsági Találkozó hangulata és programja a magyar hívő és útkereső fiataloknak

Barátságos légkörben, szívet melengető zenékkel és tanúságtételekkel, közös imádsággal mélyülhetünk el Isten szeretetében és kegyelmében.

A fesztivál hangulathoz a dicsőítő zene és tánc is hozzájárul, a létrejövő szeretetközösségben felszabadulunk, a kiáradó kegyelem elfogadóvá és nyitottá tesz, így találkozhatunk az élő Istennel.

Az útkeresőknek meghatározó élményt jelentenek a részt vevő mosolygós papok és apácák, akik a közbenjárás és szabadítás mellett bepillantás engednek istenélményeikbe. A gyónás és szentségimádás új értelmet kap, hitünk parazsából tüzet lobbant.

Isten is jelen lesz a rendezvényen, az Oltáriszentségben láthatóvá válik, eljön, hogy reményt adjon, hogy felébresszen, hogy megölelhessen, megszabadítson a félelmeinktől.

A programra várjuk a katolikus fiatalokat és fiatal felnőtteket, elsődlegesen a 15-35 éves korosztályt. Másodlagosan várjuk az ebbe a korcsoportba tartozó keresztényeket és azokat, akik útkeresők és kapaszkodót keresnek, szeretetlenségben szenvednek, hallottak már a kereszténységről, talán meg is vannak keresztelve, de élő hitük nincsen. Nekik szeretnénk megmutatni és velük együtt megélni, hogy Isten és csodák léteznek!

Bővebben

Szervező

Cenacolo, a Tudatos Életért Hittel, Sporttal, Kreativitással Alapítvány

Program helyszíne

Máriabesnyői Nagyboldogasszony BazilikaKapucinusok tere 1., Gödöllő, 2100

Kezdete

08.06.2018 - 16:00

Vége

10.06.2018 - 13:00

Jelentkezés

További programok